Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme

Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme

4.2 117 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
6 portions

Υλικά

La compotée figue-pomme
  • de figues sèches et moelleuses
    140 g
  • de pommes acidulées coupées en morceaux
    200 g
  • de sucre roux
    15 g
  • de porto (προαιρετικό πεδίο)
    25 g
  • de cannelle en poudre
    1 pincée
La pannacotta au foie gras
  • de porto
    50 g
  • étoile de badiane
    1
  • de foie gras de canard cru coupé en morceaux
    150 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    200 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d’eau froide
    2

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 312 kcal / 1298 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 22.7 g
Υδατάνθρακες 22.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων