全酒紅麴豬肉飯

全酒紅麴豬肉飯

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 長糯米 洗淨瀝乾
    200 克
  • 米酒
    250 克
  • 米酒
    3 大匙
  • 紅麴
    3 大匙
  • 老薑 洗淨,切塊
    80 克
  • 黑麻油
    30 克
  • 豬肉絲 (約2公分x1公分 )
    150 克
  • 700 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 462.2 mg
Πρωτεΐνη 12.9 g
Θερμίδες 1361.9 kJ / 325.8 kcal
Λιπαρά 9.5 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 21.9 g
Υδατάνθρακες 43.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων