
Συσκευές & Αξεσουάρ
全酒紅麴豬肉飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
長糯米 ,洗淨瀝乾200 克
-
米酒250 克
-
米酒3 大匙
-
紅麴3 大匙
-
老薑 ,洗淨,切塊80 克
-
黑麻油30 克
-
豬肉絲 (約2公分x1公分 )150 克
-
水700 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
325.8 kcal /
1361.9 kJ
Πρωτεΐνη
12.9 g
Λιπαρά
9.5 g
Υδατάνθρακες
43.1 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
21.9 g
Νάτριο
462.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

吃出美顏肌
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν