
Συσκευές & Αξεσουάρ
Linsen-Dinkel-Spätzle
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen
Υλικά
-
Bergkäse in Stücken200 g
-
rote Linsen150 g
-
Dinkelmehl Type 630300 g
-
Salz und mehr zum Kochen1 TL
-
Muskat½ TL
-
Eier5
-
Wasser und mehr zum Kochen und Abschrecken200 g
-
Butter zum Einfetten
-
Schnittlauch in feinen Röllchen1 Bund
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
41 g
Θερμίδες
2783 kJ /
665 kcal
Λιπαρά
23 g
Φυτικές ίνες
9.2 g
Υδατάνθρακες
68 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 4/2021
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBöhmische Knödel
1ωρ. 30 λεπτ.
Serviettenknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Ratatouille à la Remy
1ωρ. 30 λεπτ.
Erdäpfelknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Röstpaprikasauce auf Vorrat
50 λεπτ.
Orientalisches Ofengemüse
1ωρ. 40 λεπτ.
Curry-Orangen-Pute
2ωρ. 20 λεπτ.
Spätzle
30 λεπτ.
Karotten-Linsen-Püree mit Mandelsplitter
25 λεπτ.
Käsekartoffeln vom Backblech
1ωρ. 20 λεπτ.
Kürbisgemüse mit Speck
30 λεπτ.
Gemüsespaghetti mit Sesam-Erdnuss-Sauce
40 λεπτ.