Glutenfri rullekake med bringebærkrem

Glutenfri rullekake med bringebærkrem

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 40 λεπτ.
10 porsjoner

Υλικά

Royal Icing Snøkrystaller
  • eggehvite fra et stort egg (se tips)
    1
  • melis
    200 g
  • sitronsaft, ferskpresset
    ¼ ts
  • kokosnøtt, tørr, usøtet til dryssing
    1 ss
Sukkerbrød
  • egg, store (63-73 g)
    4
  • finkornet sukker pluss 2-3 ss til dryssing
    110 g
  • glutenfri melblanding, hvit
    120 g
Mascarponekrem
  • kremfløte
    500 g
  • mascarpone
    100 g
  • melis
    2 ss
Dekorering
  • bringebærsyltetøy
    200 g
    jordbærsyltetøy
  • bringebær
    150 g
  • hvit sjokolade revet
    100 g
  • kokosnøtt, tørr, usøtet
    20 g

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 600 kcal / 2501 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 39 g
Υδατάνθρακες 55 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 24 g
Νάτριο 88 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων