
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kalkúnabringa með ricotta-, spínat- og valhnetufyllingu
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 skammtar
Υλικά
Fylling
-
spínat skolað (sjá ráð)150 g
-
hvítlauksrif1
-
parmesan ostur í bitum (2 cm)10 g
-
valhnetur50 g
-
basilika, fersk6
-
ricotta ostur (ferskur)125 g
-
sjávarsalt½ tsk
-
svartur pipar⅛ tsk
Kalkúnabringa
-
beinlaus kalkúnabringa700 - 800 g
-
parmaskinka6 - 9 sneiðar
-
vatn1300 g
Διατροφή ανά 1 skammtur
Θερμίδες
504 kcal /
2103 kJ
Πρωτεΐνη
57 g
Λιπαρά
29 g
Υδατάνθρακες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Νάτριο
1143 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Desember
29 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLamb Korma
4ωρ.
Borgari með djúsí ostafyllingu
Καμία βαθμολογία
Stroganoff
35 λεπτ.
Steikarsalat
20 λεπτ.
Nauta tacos
25 λεπτ.
Nautabátar
Καμία βαθμολογία
Steikarsalat á thaílenskan máta
1ωρ. 15 λεπτ.
Nauta fajitas
Καμία βαθμολογία
Kínóasalat með kjúklingi og avókadó
Καμία βαθμολογία
Súpa með kjötbollum og kúrbítsnúðlum
Καμία βαθμολογία
Lahmacun Pide (tyrknesk pizza)
Καμία βαθμολογία
Tandoori kjúklingur
45 λεπτ.