Galette beurrée dunkerquoise

Galette beurrée dunkerquoise

3.4 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
10 parts

Υλικά

La pâte
  • 65 g de lait
  • 15 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 250 g de farine de blé
  • 50 g de beurre pommade
  • 100 g d'œufs battus (2 œufs env. 90 g pour la pâte et 10 g pour la dorure)
  • 1 pincée de sel
La crème
  • 120 g de sucre en poudre
  • 100 g de blancs d'œufs
  • 250 g de beurre
  • 5 g de rhum blanc
  • sucre glace pour la finition

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 392.8 kcal / 1634.7 kJ
Πρωτεΐνη 6.6 g
Λιπαρά 26.4 g
Υδατάνθρακες 31.2 g
Φυτικές ίνες 1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 17.1 g
Νάτριο 90.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων