Garbanzos con boletus y chorizo (Cocción lenta)

Garbanzos con boletus y chorizo (Cocción lenta)

3.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ.
4 raciones

Υλικά

  • de garbanzos secos castellanos
    250 g
  • de agua caliente
    1000 g
  • de sal
    2 cucharaditas
  • dientes de ajo
    2
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de boletus frescos
    500 g
  • de chorizo semicurado en rodajas de 1 cm
    150 g
  • de jamón curado en dados
    75 g
  • de zanahoria en trozos de 2 cm
    100 g
  • de apio en trozos
    30 g
  • de caldo de pollo
    800 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 531 kcal / 2221 kJ
Πρωτεΐνη 30.5 g
Λιπαρά 30.1 g
Υδατάνθρακες 34.6 g
Φυτικές ίνες 12.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.2 g
Νάτριο 2253.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων