Ricottapannekaker med fruktkompott og yoghurt

Ricottapannekaker med fruktkompott og yoghurt

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
5 porsjoner

Υλικά

Tørket fruktkompott
  • vann
    500 g
  • rårørsukker
    100 g
  • kanelstang
    1
  • nelliker
    4
  • sitron kun skall (4 x 1 cm biter), ingen hvit hinne
    1
  • aprikos, tørket, uten stein
    50 g
  • pære, tørket, i skiver
    50 g
  • plomme, tørket, uten stein
    50 g
  • eple, tørket
    40 g
  • ferskenskiver, tørkede
    50 g
  • vaniljepasta
    1 ts
Ricottapannekaker
  • ricotta ost, fersk (se tips)
    440 g
  • helmelk
    190 g
  • glutenfri melblanding (se tips)
    180 g
  • glutenfritt bakepulver (se tips)
    1 ts
  • salt
    1 klype
  • egg hviter
    4
  • smør til steking
    50 g
  • yoghurt, alle typer til servering

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 639.6 kcal / 2686.8 kJ
Πρωτεΐνη 21.5 g
Λιπαρά 26.5 g
Υδατάνθρακες 81.9 g
Φυτικές ίνες 6 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.6 g
Νάτριο 456.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων