
Συσκευές & Αξεσουάρ
Soppragu med polentatoast
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 porsjoner
Υλικά
Polentatoast
-
nøytral olje til smøring
-
vann750 g
-
polentamel (se tips)150 g
-
timian, tørket¼ ts
-
salt1 ts
-
malt svart pepper1 klype
Soppragu
-
parmesanost delt i biter (3 cm)50 g
-
hvitløksfedd2
-
smør, usaltet1 ½ ss
-
"extra virgin" olivenolje pluss ekstra til smøring1 ss
-
vårløk delt i tynne skiver3
-
sopp, fersk delt i biter, i fire eller hele, avhengig av størrelse (se tips)500 g
-
sitronsaft1 ss
-
kremfløte, 35 % fett5 ss
-
salt½ ts
-
malt svart pepper1 klype
-
flatbladet persille, fersk kun blader, delt i små biter, til pynt3 kvister
Διατροφή ανά 1 porsjon
Θερμίδες
276 kcal /
1159 kJ
Πρωτεΐνη
9.1 g
Λιπαρά
16.8 g
Υδατάνθρακες
18.9 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Glutenfri mat
94 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHavregrøt med bacon, purre og dadler
30 λεπτ.
Havregrøt med tomat og basilikum
Καμία βαθμολογία
Havregrøt med avokado og egg
Καμία βαθμολογία
Havregrøt med yoghurt og bær
Καμία βαθμολογία
Havregrøt med sjokolade og pære
Καμία βαθμολογία
Chiapudding med appelsin og mango
Καμία βαθμολογία
Ristet frokostblanding med kaffe og kakao
Καμία βαθμολογία
Veganske frokostpølser
Καμία βαθμολογία
Vegansk eggerøre
Καμία βαθμολογία
Ovnsbakte grønnsaker med feta
Καμία βαθμολογία
Bakte bønner
Καμία βαθμολογία
Hverdagsproteinshake
Καμία βαθμολογία