
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rosmarin- og havsaltkjeks
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 porsjoner
Υλικά
-
rosmarin, fersk kun blader2 kvister
-
tahini100 g
-
kokosolje80 g
-
egg2
-
sesamfrø, svarte (se tips)30 g
-
kokosmel80 g
-
havsalt, flak pluss ekstra til dryssing½ ts
-
malt svart pepper2 klype
Διατροφή ανά 1 porsjon
Θερμίδες
329 kcal /
1382.2 kJ
Πρωτεΐνη
8.5 g
Λιπαρά
29.2 g
Υδατάνθρακες
9 g
Φυτικές ίνες
8.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.6 g
Νάτριο
424.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Glutenfri mat
94 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCiabattine
Καμία βαθμολογία
Vegetariske pølseruller
Καμία βαθμολογία
Australske Kjøttpaier
Καμία βαθμολογία
Havrekjeks
Καμία βαθμολογία
Kjøttpaier med rosmarin
Καμία βαθμολογία
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1ωρ. 35 λεπτ.
Quinoamuffins med skinke og ost
1ωρ. 30 λεπτ.
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Καμία βαθμολογία
Speltpizza med sikori og taleggio
Καμία βαθμολογία
Vannkringle
1ωρ.
Potetlefse
1ωρ.
Terte med purre og skinke
Καμία βαθμολογία