Terter med bokhvete og sopp

Terter med bokhvete og sopp

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
24 stykker

Υλικά

Deig
  • bokhvetekorn
    200 g
  • salt
    ¼ ts
  • smør, usaltet delt i biter
    100 g
  • vann
    50 g
  • egg plomme
    1
  • glutenfri melblanding til dryssing (se tips)
Fyll
  • parmesanost delt i biter (3 cm)
    40 g
  • brun sopp, fersk
    300 g
  • gul løk delt i fire (ca. 130 g)
    1
  • flatbladet persille, fersk kun blader
    1 kvist
  • smør, usaltet
    20 g
  • vegetabilsk olje
    20 g
  • glutenfri melblanding
    1 ss
  • helmelk
    100 g
  • egg
    1
  • kremfløte, 35 % fett
    50 g
  • salt
    1 ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • muskatnøtt, malt
    1 klype
  • gressløk, fersk delt i små biter, til pynt
    10 kvister

Διατροφή ανά 1 stykke

Θερμίδες 78.7 kcal / 330.7 kJ
Πρωτεΐνη 1.9 g
Λιπαρά 6.2 g
Υδατάνθρακες 2 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Νάτριο 168.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων