
Συσκευές & Αξεσουάρ
Trifle med bær og rødvin
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 50 λεπτ.
12 porsjoner
Υλικά
Gelé
-
vann270 g
-
gelatinpulver5 ts
-
rødvin450 g
-
eplejuice, alle typer270 g
-
finkornet sukker120 g
Sukkerbrød
-
smør til smøring
-
rårørsukker220 g
-
egg romtempererte6
-
vaniljeekstrakt, naturlig2 ts
-
natron½ ts
-
kremotartari1 ½ ts
-
maisstivelse130 g
Vaniljekrem
-
rårørsukker100 g
-
maisstivelse40 g
-
egg3
-
helmelk800 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 ts
Sammensetting
-
bjørnebærsyltetøy150 g
-
mandel, flak ristede50 g
-
bær, blandet, ferske400 g
-
kremfløte, 35 % fett500 g
Διατροφή ανά 1 porsjon
Θερμίδες
522.9 kcal /
2196.3 kJ
Πρωτεΐνη
8.6 g
Λιπαρά
25.1 g
Υδατάνθρακες
66 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.4 g
Νάτριο
136.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Glutenfri mat
94 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCookidoo 10 år - jubileumskake
Καμία βαθμολογία
Havregrøt med yoghurt og bær
Καμία βαθμολογία
Havregrøt med sjokolade og pære
Καμία βαθμολογία
Mandel og kokoskjeks
Καμία βαθμολογία
Bærsorbet med rødbeter
Καμία βαθμολογία
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Καμία βαθμολογία
Fersken i hvitvinsirup
Καμία βαθμολογία
Kaffeknas med kokosnøtt
Καμία βαθμολογία
Fruktgelé
Καμία βαθμολογία
Mandel- og daddelbarer
2ωρ. 15 λεπτ.
Polske crêpes
Καμία βαθμολογία
Sjokolade Frangelico® is
Καμία βαθμολογία