Trifle med bær og rødvin

Trifle med bær og rødvin

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 50 λεπτ.
12 porsjoner

Υλικά

Gelé
  • vann
    270 g
  • gelatinpulver
    5 ts
  • rødvin
    450 g
  • eplejuice, alle typer
    270 g
  • finkornet sukker
    120 g
Sukkerbrød
  • smør til smøring
  • rårørsukker
    220 g
  • egg romtempererte
    6
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    2 ts
  • natron
    ½ ts
  • kremotartari
    1 ½ ts
  • maisstivelse
    130 g
Vaniljekrem
  • rårørsukker
    100 g
  • maisstivelse
    40 g
  • egg
    3
  • helmelk
    800 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 ts
Sammensetting
  • bjørnebærsyltetøy
    150 g
  • mandel, flak ristede
    50 g
  • bær, blandet, ferske
    400 g
  • kremfløte, 35 % fett
    500 g

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 522.9 kcal / 2196.3 kJ
Πρωτεΐνη 8.6 g
Λιπαρά 25.1 g
Υδατάνθρακες 66 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.4 g
Νάτριο 136.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων