Spinat og sitronkremkake

Spinat og sitronkremkake

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 45 λεπτ.
12 skiver

Υλικά

Spinatkake
  • spinat, hakket, frossen
    500 g
  • smør til smøring
  • druekjerneolje
    130 g
  • egg
    4
  • finkornet sukker
    180 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    ½ ts
  • glutenfri melblanding (se tips)
    240 g
  • pilerotmel
    50 g
  • glutenfritt bakepulver (se tips)
    2 ½ ts
Sitronkrem
  • gelatinpulver
    1 ss
  • sitronsaft (ca. 1/5 sitron )
    3 ss
  • sitronskall delt i 5 striper
  • fløte
    400 g
  • melis
    80 g
  • granateplefrø til pynt
    1

Διατροφή ανά 1 skive

Θερμίδες 431.8 kcal / 1813.3 kJ
Πρωτεΐνη 6.3 g
Λιπαρά 26.1 g
Υδατάνθρακες 41.6 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 10 g
Νάτριο 114.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων