Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot

Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot

4.3 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

  • de lomo de cerdo una pieza completa (ver tip)
    450 - 500 g
  • de dátiles deshuesados
    80 - 100 g
  • de sal
    2 - 3 pizcas
  • de pimienta negra molida
    2 - 3 pizcas
  • de echalots pelado, cortado en trozos
    180 g
  • de mantequilla sin sal cortada en trozos
    40 g
  • de vino tinto (Marsala, Porto)
    80 g
  • de agua
    200 g
  • de sal
    ½ cdita
  • de pimienta negra molida
    ½ cdita

Διατροφή ανά 4 porciones

Θερμίδες 1365 kcal / 5711.2 kJ
Πρωτεΐνη 110 g
Λιπαρά 50 g
Υδατάνθρακες 108 g
Φυτικές ίνες 13 g
Κορεσμένα λιπαρά 27 g
Νάτριο 1453 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων