Ravioles abiertos con calabaza y setas.

Ravioles abiertos con calabaza y setas.

3.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

Pasta
  • de harina de trigo
    200 g
  • huevos
    2
  • de aceite de oliva
    1 cda
  • harina de trigo para enharinar
  • de queso parmesano cortado en trozos
    60 g
  • de agua
    300 g
  • de calabaza cortada en cubos (2 cm)
    500 g
  • de poro cortado en rebanadas (2 mm)
    30 g
  • de aceite de oliva
    60 g
  • de sal
    2 - 3 pizcas
  • de nuez moscada en polvo
    1 - 2 pizcas
  • dientes de ajo pelados
    2
  • de champiñón blanco fresco
    200 g
  • de pimienta negra molida
    1 pizca
  • agua para hervir
  • sal para cocinar

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 484.8 kcal / 2028 kJ
Πρωτεΐνη 16.3 g
Λιπαρά 25.3 g
Υδατάνθρακες 50.3 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.8 g
Νάτριο 0.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων