Millefeuille z kremem waniliowym

Millefeuille z kremem waniliowym

4.1 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 5ωρ.
4 porcje

Υλικά

Krem waniliowy
  • mleka w temp. pokojowej
    500 g
  • cukru
    100 g
  • mąki pszennej
    45 g
  • skrobi ziemniaczanej
    10 g
    10 g skrobi kukurydzianej
  • żółtek (z 5-6 jajek), w temp. pokojowej
    100 g
  • laska wanilii tylko ziarna (patrz wskazówka)
    1
  • woda, schłodzona do studzenia kremu
  • kostki lodu do studzenia kremu
Ciasto francuskie
  • masła zamrożonego, pokrojonego na 1-2 cm kawałki
    200 g
  • mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
    200 g
  • wody, schłodzonej
    90 g
  • soli
    2 szczypty
Millefeuille
  • cukier puder do oprószenia

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 773.5 kcal / 3236.3 kJ
Πρωτεΐνη 13.7 g
Λιπαρά 48.5 g
Υδατάνθρακες 72.9 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 28.9 g
Νάτριο 91.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων