Spezzatino di vitello con patate e fagiolini

Spezzatino di vitello con patate e fagiolini

3.7 88 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
5 porzioni

Υλικά

  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di cipolle in quarti
    50 g
  • spicchio di aglio senza l'anima
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di bocconcini di carne di vitello senza nervi (3x3 cm)
    500 g
  • di vino bianco secco
    80 g
  • di passata di pomodoro
    200 g
  • di acqua calda (non bollente)
    300 g
  • di sale + q.b.
    1 pizzico
  • di patate pelate e a fette sottili (5 mm)
    300 g
  • di fagiolini verdi freschi spuntati e a pezzi piccoli (2 cm)
    200 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 210 kcal / 879 kJ
Πρωτεΐνη 23 g
Λιπαρά 7.2 g
Υδατάνθρακες 12.1 g
Φυτικές ίνες 2.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων