
Συσκευές & Αξεσουάρ
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Korean barbecue sauce and pork
-
water80 g
-
cornflour1 tsp
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
soy sauce40 g
-
rice wine vinegar50 g
-
soft brown sugar60 g
-
pork fillet trimmed (see Tips)350 - 400 g
Rice salad
-
white cabbage cut into pieces (5 cm)100 g
-
Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated1 - 2 bunches
-
jasmine rice250 g
-
water900 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
eggs lightly beaten2
-
ground black pepper to season
-
fresh bean sprouts130 g
-
red capsicum cut into matchsticks1
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
-
black sesame seeds1 - 2 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
468.3 kcal /
1966.8 kJ
Πρωτεΐνη
35.8 g
Λιπαρά
5.3 g
Υδατάνθρακες
66.3 g
Φυτικές ίνες
4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Νάτριο
1464.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

MEATER+®
15 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKuruma iraichchi with coconut roti
1 godz. 40 min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 min
Pad kra pow
45 min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 min
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45 min
Chicken in yoghurt
30 min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 godz. 30 min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Chicken Pizzaiola
50 min
Bolognaise sauce for two
20 min
Hunters' stew
1 godz.