
Συσκευές & Αξεσουάρ
Classic beef burgers (MEATER+®)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
934.6 mg
Πρωτεΐνη
45.5 g
Θερμίδες
2177.7 kJ /
518.5 kcal
Λιπαρά
19.1 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
39.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

MEATER+®
15 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomahawk steak with porcini mustard rub
1ωρ. 50 λεπτ.
Beef madras
1ωρ. 30 λεπτ.
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25ωρ. 35 λεπτ.
Chicken with creamy vegetable sauce
35 λεπτ.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 λεπτ.
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1ωρ. 20 λεπτ.
Little sausages with tomato sauce and rice (9 months+)
1ωρ.
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Beef Rendang
1ωρ. 35 λεπτ.
BBQ chicken pizza
1ωρ. 30 λεπτ.
Tandoori chicken
45 λεπτ.
Coconut poached chicken salad
45 λεπτ.