Συσκευές & Αξεσουάρ
Classic beef burgers (MEATER+®)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
934.6 mg
Πρωτεΐνη
45.5 g
Θερμίδες
2177.7 kJ /
518.5 kcal
Λιπαρά
19.1 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
39.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
MEATER+®
15 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza pockets
1h 50min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Poached chicken with liquid stock
25min
Korean fried chicken
4h
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min
Krispy fried chicken
25min
Layered chicken dinner
1h 45min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h
Gozleme
1h 40min
Aussie meat pies
2h
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Steak tartare
10min