
Συσκευές & Αξεσουάρ
Classic beef burgers (MEATER+®)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
518.5 kcal /
2177.7 kJ
Πρωτεΐνη
45.5 g
Λιπαρά
19.1 g
Υδατάνθρακες
39.8 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
934.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

MEATER+®
15 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEasy Chinese beef and tomato
40 λεπτ.
Shredded Lamb ragù
1ωρ. 25 λεπτ.
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Easy lamb hotpot
2ωρ.
Lemon roast chicken
1ωρ. 35 λεπτ.
Beef and beer pie
1ωρ. 40 λεπτ.
Chicken and risoni bake
1ωρ. 15 λεπτ.
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 λεπτ.
Chinese-style beef stew
3ωρ. 30 λεπτ.
Chicken tikka masala with saffron rice
4ωρ. 40 λεπτ.
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 λεπτ.
Chicken korma with cashews
30 λεπτ.