
Συσκευές & Αξεσουάρ
Σούπα από κοτσάνια σπαραγγιών
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
σπαράγγια μόνο τα κοτσάνια τους (τις σκληρές άκρες τους), σε κομμάτια (5 εκ.) (βλ. συμβουλή)300 γρ.
-
νερό καυτό600 γρ.
-
λεμόνι μόνο λεπτά κομμάτια από τη φλούδα του1
-
κρεμμύδι κομμένο στα 4150 γρ.
-
ελαιόλαδο και λίγο ακόμα για το σερβίρισμα30 γρ.
-
πατάτα ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κύβους (2 εκ.)200 γρ.
-
θαλασσινό αλάτι και λίγο ακόμα για το σερβίρισμα½ κ.γλ.
-
μαύρο πιπέρι, αλεσμένο και λίγο ακόμα για το σερβίρισμα2 πρέζες
-
κρέμα γάλακτος, πλήρη (περίπου 48% λιπαρά)50 γρ.
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
213 kcal /
884 kJ
Πρωτεΐνη
4.2 g
Λιπαρά
14.8 g
Υδατάνθρακες
13.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Μηδέν σπατάλη
9 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΒασική σούπα βελουτέ
45 λεπτ.
Κοτόσουπα αβγολέμονο
1ωρ.
Ψαρόσουπα βελουτέ
40 λεπτ.
Κρύα σούπα γκασπάτσο
Καμία βαθμολογία
Βίγκαν μανιταρόσουπα με πλευρώτους
40 λεπτ.
Κρύα σούπα με παντζάρια και αγγούρια
10 λεπτ.
Ουγγρική μανιταρόσουπα
30 λεπτ.
Χειμωνιάτικη σούπα με κοτόπουλο
1ωρ.
Αφρικανικά ρεβίθια γιαχνί με φιστίκια
50 λεπτ.
Ψαρόσουπα
40 λεπτ.
Σούπα τραχανάς
20 λεπτ.
Σούπα αυγολέμονο
35 λεπτ.