Gravlax de dorade au combava et gingembre

Gravlax de dorade au combava et gingembre

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ. 20 λεπτ.
14 pièces

Υλικά

Le gravlax de bar (la veille)
  • 60 g de sucre de canne
  • 50 g de gingembre frais
  • le zeste d'½ combava
  • 130 g de gros sel
  • 2 filets de dorade, sans peau et désarêté (150-200 g)
Les blinis (le jour même)
  • 100 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 150 g de lait
  • 1 œuf
  • 2 pincées de sel
  • 30 g de beurre demi-sel

Διατροφή ανά 1 pièce

Θερμίδες 107.2 kcal / 451.4 kJ
Πρωτεΐνη 8.4 g
Λιπαρά 3.6 g
Υδατάνθρακες 10.3 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.8 g
Νάτριο 322.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων