Dinkel-Sauerteigbrot

Dinkel-Sauerteigbrot

3.9 53 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 20ωρ.
20 Scheiben

Υλικά

Roggensauerteig
  • Wasser lauwarm
    260 g
  • Anstellgut (Roggensauerteig)
    20 g
  • Roggenmehl Type 1150
    200 g
Quellstück
  • Paniermehl
    25 g
  • Wasser
    50 g
Hauptteig
  • Wasser
    90 g
  • Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
    280 g
  • Salz (10-12 g)
    2 TL
  • Schmalz
    1 TL
  • Öl zum Einfetten

Διατροφή ανά 1 Scheibe

Θερμίδες 91 kcal / 382 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 19 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 250 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων