
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dinkel-Sauerteigbrot
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 20ωρ.
20 Scheiben
Υλικά
Roggensauerteig
-
Wasser lauwarm260 g
-
Anstellgut (Roggensauerteig)20 g
-
Roggenmehl Type 1150200 g
Quellstück
-
Paniermehl25 g
-
Wasser50 g
Hauptteig
-
Wasser90 g
-
Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten280 g
-
Salz (10-12 g)2 TL
-
Schmalz1 TL
-
Öl zum Einfetten
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
91 kcal /
382 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
19 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
250 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Das Backbuch
128 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMediterranes Rosmarinbrot
1 godz. 55 min
Quark-Mandel-Brötchen
1 godz. 15 min
Chapati
1 godz. 10 min
Fenchelzöpfe
3 godz.
Laugen Croissants
1 godz.
Sesambrot
2 godz.
Birnen-Nuss-Brot
1 godz. 15 min
Vollkorneck
20 godz.
Bierbrot
2 godz.
Sandwich-Toast
27 godz.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 min
Vollkornbrot
5 godz.