
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rosemary and eschalot gravy
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
300 g
Υλικά
-
olive oil1 tbsp
-
eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves8
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long)2 - 3 sprigs
-
red wine120 g
-
Meat stock paste (see Tips)½ tbsp
-
water250 g
-
cornflour1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 300 g
Νάτριο
798.5 mg
Πρωτεΐνη
13.5 g
Θερμίδες
3976.4 kJ /
950.4 kcal
Λιπαρά
54.9 g
Φυτικές ίνες
16.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
27.7 g
Υδατάνθρακες
88 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Everyday cooking for Thermomix families
114 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMuhamara dip
30 λεπτ.
Celery leaf gremolata
5 λεπτ.
Quick herb paste
10 λεπτ.
Herb and garlic dip
5 λεπτ.
Sauerkraut
168ωρ. 35 λεπτ.
Beurre blanc
15 λεπτ.
Savoury herb baked ricotta
2ωρ. 40 λεπτ.
Baked pâté
3ωρ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Roasted fennel dip
35 λεπτ.
Chunky guacamole
10 λεπτ.
Yoghurt cheese
24ωρ. 40 λεπτ.