
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rosemary and eschalot gravy
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
300 g
Υλικά
-
olive oil1 tbsp
-
eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves8
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long)2 - 3 sprigs
-
red wine120 g
-
Meat stock paste (see Tips)½ tbsp
-
water250 g
-
cornflour1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 300 g
Θερμίδες
950.4 kcal /
3976.4 kJ
Πρωτεΐνη
13.5 g
Λιπαρά
54.9 g
Υδατάνθρακες
88 g
Φυτικές ίνες
16.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
27.7 g
Νάτριο
798.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Everyday cooking for Thermomix families
114 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrinjal (eggplant pickle)
1ωρ. 30 λεπτ.
Tuna dip
15 λεπτ.
Chimichurri
5 λεπτ.
Layered chicken dinner
1ωρ. 45 λεπτ.
Sauerkraut
168ωρ. 35 λεπτ.
Spiced tomato chutney
30 λεπτ.
Baked pâté
3ωρ.
Smashed pea and bean dip
30 λεπτ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Roasted fennel dip
35 λεπτ.
Chunky guacamole
10 λεπτ.
Spicy tuna dip
5 λεπτ.