
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rosemary and eschalot gravy
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
300 g
Υλικά
-
olive oil1 tbsp
-
eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves8
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long)2 - 3 sprigs
-
red wine120 g
-
Meat stock paste (see Tips)½ tbsp
-
water250 g
-
cornflour1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
Διατροφή ανά 300 g
Θερμίδες
950.4 kcal /
3976.4 kJ
Πρωτεΐνη
13.5 g
Λιπαρά
54.9 g
Υδατάνθρακες
88 g
Φυτικές ίνες
16.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
27.7 g
Νάτριο
798.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Everyday cooking for Thermomix families
114 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTraditional cocktail sauce
5 λεπτ.
Tartare sauce
10 λεπτ.
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 λεπτ.
Smoked salmon mousse
5 λεπτ.
Baked pâté
3ωρ.
Muhamara dip
30 λεπτ.
Beurre blanc
15 λεπτ.
Smashed pea and bean dip
30 λεπτ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Chunky guacamole
10 λεπτ.
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.
Asian dipping sauce
25 λεπτ.