Vitela em sous-vide com maçã e batata assadas

Vitela em sous-vide com maçã e batata assadas

5.0 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 10 λεπτ.
4 doses

Υλικά

  • bacon
    6 fatias de
  • carne de vitela numa só peça, s/ osso
    500 g
  • alecrim
    2 pés de
  • sal
    2 pitadas de
  • pimenta preta
    2 pitadas de
  • Água q.b. p/ sous-vide
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    10 g
Maçã e batata assadas
  • maçã s/ caroço e cortada em fatias (2 mm)
    400 g
  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em fatias (2 mm)
    400 g
  • azeite
    30 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta preta
    ½ c. chá de
Molho
  • cenoura cortada em pedaços (3 cm)
    50 g
  • aipo cortado em pedaços (3 cm)
    30 g
  • cebola
    20 g
  • manteiga
    15 g
  • caldo de carne esfarelado
    ½ cubo de
  • Água q.b.
  • natas c/ 35% de gordura
    30 g

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 579 kcal / 2424 kJ
Πρωτεΐνη 34 g
Λιπαρά 34 g
Υδατάνθρακες 35 g
Φυτικές ίνες 6 g
Κορεσμένα λιπαρά 12 g
Νάτριο 863 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων