Pannacotta au melon, yaourt au lait de brebis, miel et pignons

Pannacotta au melon, yaourt au lait de brebis, miel et pignons

2.8 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 25 λεπτ.
10 portions

Υλικά

  • 7 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
  • 900 g de chair de melon (2 melons env.)
  • 60 g de miel de lavande (voir "Conseil(s)")
  • 450 g de yaourt au lait de brebis
  • 10 petites feuilles de menthe fraîche en sommités
    10 petites feuilles de lavande fraîche, en sommités
  • 30 g de pignons de pin

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 132.4 kcal / 556.6 kJ
Πρωτεΐνη 4.5 g
Λιπαρά 5.5 g
Υδατάνθρακες 15.5 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.2 g
Νάτριο 12.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων