Συσκευές & Αξεσουάρ
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
raw sugar30 g
-
lemon peel (4 cm strips), no white pith2 pieces
-
ice cubes200 g
-
lemon flesh only, no white pith, pips removed130 g
-
Aperol®150 g
-
aquafaba (see Tips)60 g
-
dehydrated orange slices to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
6.7 mg
Πρωτεΐνη
1.2 g
Θερμίδες
341.1 kJ /
81.5 kcal
Λιπαρά
0.1 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
13.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Less waste, more food with Thermomix®
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGolden Lassi Smoothie (Matthew Kenney)
10min
Orange slushy cups
24h 15min
Tequila kiwi smash
5min
Tamarind whiskey Sour
1h 10min
Immune Booster
25min
Lychee sorbet with vodka
8h 15min
Falernum syrup
48h 20min
Mango lassi
5min
Apple and spice shrub
48h 35min
Bianca Mazur's watermelon and orange margarita
6h 10min
Raspberry antioxidant juice
30min
Espresso martini
5min