
Συσκευές & Αξεσουάρ
Carrot top pesto
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
490 g
Υλικά
-
baby carrot tops only (approx. 30 g)1 bunch
-
water to soak
-
pepitas80 g
-
almonds or nuts of choice100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to cover150 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
lemon juice only, to taste½
-
ground black pepper2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 490 g
Θερμίδες
2693.5 kcal /
11269.4 kJ
Πρωτεΐνη
75.2 g
Λιπαρά
258.5 g
Υδατάνθρακες
39.7 g
Φυτικές ίνες
19.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
47 g
Νάτριο
1124.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Less waste, more food with Thermomix®
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna dip
15 Min
Hollandaise
15 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min
Chimichurri
5 Min
Spiced tomato chutney
30 Min
Lebanese-style hommus
13 Std. 15 Min
Diane sauce
20 Min
Brinjal (eggplant pickle)
1 Std. 30 Min
White bean dip with chimichurri
15 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 Min
Grilled eggplant dip
2 Std.