Brød med egg og soltørkede tomater

Brød med egg og soltørkede tomater

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
12 porsjon

Υλικά

  • parmesanost delt i biter (3 cm)
    40 g
Deig
  • rosmarin, fersk kun blader
    2 kvister
  • tomat, tørket
    30 g
  • vann
    130 g
  • melk
    100 g
  • sukker
    1 ts
  • fersk gjær smuldret opp
    25 g
  • hvetemel
    500 g
  • olivenolje
    40 g
  • salt
    1 ½ ts
Egg
  • egg, medium kalde
    6
  • vann for å fylle til 1 l
Montering
  • olivenolje til smøring
    1 ss
  • brødsmuler, tørket til dryssing
    2 ss
  • rød pesto
    50 g

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 273.9 kcal / 1146 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 9.7 g
Υδατάνθρακες 36.3 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.3 g
Νάτριο 235.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων