
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 stuks
Υλικά
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud2
-
water te vullen tot 1L
Taart
-
boter koud, in stukken125 g
-
bloem250 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
water2 el
-
zout1 tl
Garnering
-
tonijn, uit blik uitgelekt350 g
-
witte wijnazijn2 el
-
vers geperst citroensap30 g
-
eierdooier1
-
ansjovisfilet, in olie uitgelekt3 stukken
-
olijfolie10 g
-
honing10 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
zout1 ½ tl
-
rucola30 g
-
kerstomaten100 g
-
kappertjes op azijn uitgelekt20 g
-
rode uien in ringen (1 mm)50 g
Διατροφή ανά 1 stuk
Θερμίδες
318.4 kcal /
1332 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
16.9 g
Υδατάνθρακες
26.9 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
337.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Paasrecepten
14 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKnapperig brood
Καμία βαθμολογία
Bloemige Focaccia
Καμία βαθμολογία
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Καμία βαθμολογία
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1ωρ.
Regenboog Veggie Pizza
Καμία βαθμολογία
Romige Feta Dip
Καμία βαθμολογία
Pizza Diavola
Καμία βαθμολογία
Napolitaanse Pizza
Καμία βαθμολογία
Glutenvrije quiche Lorraine
Καμία βαθμολογία
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Καμία βαθμολογία
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Καμία βαθμολογία
Fatayer met kaas en munt
2ωρ.