Συσκευές & Αξεσουάρ
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
12 porties
Υλικά
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
Deeg
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 takjes
-
zongedroogde tomaten30 g
-
water130 g
-
melk100 g
-
suiker1 tl
-
verse gist verkruimeld25 g
-
bloem500 g
-
olijfolie40 g
-
zout1 ½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
olijfolie om in te vetten1 el
-
paneermeel om te bestrooien2 el
-
rode pesto50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
235.3 mg
Πρωτεΐνη
10 g
Θερμίδες
1146 kJ /
273.9 kcal
Λιπαρά
9.7 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.3 g
Υδατάνθρακες
36.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Paasrecepten
14 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPindakaas Crackers
35 λεπτ.
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Καμία βαθμολογία
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Καμία βαθμολογία
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Καμία βαθμολογία
Pizza met parmaham en walnoten
28ωρ.
Knapperig brood
Καμία βαθμολογία
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Καμία βαθμολογία
Pizza-Burrata
1ωρ. 40 λεπτ.
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1ωρ.
Regenboog Veggie Pizza
Καμία βαθμολογία
Pizza Diavola
Καμία βαθμολογία
Glutenvrije quiche Lorraine
Καμία βαθμολογία