
Συσκευές & Αξεσουάρ
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
12 porties
Υλικά
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
Deeg
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 takjes
-
zongedroogde tomaten30 g
-
water130 g
-
melk100 g
-
suiker1 tl
-
verse gist verkruimeld25 g
-
bloem500 g
-
olijfolie40 g
-
zout1 ½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
olijfolie om in te vetten1 el
-
paneermeel om te bestrooien2 el
-
pesto rosso50 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
273.9 kcal /
1146 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
9.7 g
Υδατάνθρακες
36.3 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.3 g
Νάτριο
235.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Paasrecepten
14 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegan empanadas met paprika-champignon vulling
1ωρ. 20 λεπτ.
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 λεπτ.
Pizza-Burrata
Καμία βαθμολογία
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1ωρ.
Regenboog Veggie Pizza
Καμία βαθμολογία
Romige Feta Dip
Καμία βαθμολογία
Pizza Diavola
Καμία βαθμολογία
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1ωρ. 30 λεπτ.
Glutenvrije quiche Lorraine
Καμία βαθμολογία
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Καμία βαθμολογία
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Καμία βαθμολογία
Fatayer met kaas en munt
2ωρ.