
Συσκευές & Αξεσουάρ
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
30 slices
Υλικά
Wholegrain Easter bread
-
fresh dill leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
red onion cut into halves, plus extra to garnish (cut in rings)100 g
-
milk300 g
-
honey15 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
wholemeal plain flour560 g
-
egg1
-
butter cut into pieces50 g
-
sea salt2 tsp
Eggs
-
eggs chilled, straight from the fridge4
-
water to fill to 1L mark
Assembly
-
egg yolk beaten, to brush1
-
mixed salad leaves100 g
-
cooked smoked trout150 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
-
ground black pepper
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
106.4 kcal /
447.1 kJ
Πρωτεΐνη
5.4 g
Λιπαρά
3.5 g
Υδατάνθρακες
12.3 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Νάτριο
222.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Easter around the world
28 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese and jalapeño savoury hot cross buns
2ωρ. 10 λεπτ.
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 λεπτ.
Gwinganna nut and seed bread
3ωρ. 25 λεπτ.
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 λεπτ.
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45 λεπτ.
Rye Kaiser rolls
26ωρ. 30 λεπτ.
Fugazza sliced onion pizza
2ωρ.
Olive and fennel grissini
25ωρ. 30 λεπτ.
Prune and orange stuffing
10 λεπτ.
Apple and sage stuffing
10 λεπτ.
Sub rolls
2ωρ.
Sourdough potato bread
5ωρ.