
Συσκευές & Αξεσουάρ
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
30 slices
Υλικά
Wholegrain Easter bread
-
fresh dill leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
red onion cut into halves, plus extra to garnish (cut in rings)100 g
-
milk300 g
-
honey15 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
wholemeal plain flour560 g
-
egg1
-
butter cut into pieces50 g
-
sea salt2 tsp
Eggs
-
eggs chilled, straight from the fridge4
-
water to fill to 1L mark
Assembly
-
egg yolk beaten, to brush1
-
mixed salad leaves100 g
-
cooked smoked trout150 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
-
ground black pepper
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
222.9 mg
Πρωτεΐνη
5.4 g
Θερμίδες
447.1 kJ /
106.4 kcal
Λιπαρά
3.5 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Υδατάνθρακες
12.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Easter around the world
28 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese and bacon cob loaf
1ωρ. 20 λεπτ.
Cauliflower flammkuchen
1ωρ.
Rosemary and sea salt crackers
35 λεπτ.
Gluten free pizza dough
2ωρ.
Party pretzel bites
1ωρ. 20 λεπτ.
Chile con queso cob loaf
40 λεπτ.
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1ωρ. 35 λεπτ.
Herbed lavosh
55 λεπτ.
Charcoal bao buns
1ωρ. 50 λεπτ.
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 λεπτ.
Cranberry bacon stuffing
10 λεπτ.
Mini bacon and vegetable frittatas
35 λεπτ.