
Συσκευές & Αξεσουάρ
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
30 slices
Υλικά
Wholegrain Easter bread
-
fresh dill leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
red onion cut into halves, plus extra to garnish (cut in rings)100 g
-
milk300 g
-
honey15 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
wholemeal plain flour560 g
-
egg1
-
butter cut into pieces50 g
-
sea salt2 tsp
Eggs
-
eggs chilled, straight from the fridge4
-
water to fill to 1L mark
Assembly
-
egg yolk beaten, to brush1
-
mixed salad leaves100 g
-
cooked smoked trout150 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
-
ground black pepper
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
106.4 kcal /
447.1 kJ
Πρωτεΐνη
5.4 g
Λιπαρά
3.5 g
Υδατάνθρακες
12.3 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Νάτριο
222.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Easter around the world
28 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheeseburger focaccia
2ωρ. 15 λεπτ.
Greek Fava dip
50 λεπτ.
Chile con queso cob loaf
40 λεπτ.
Pearl barley bread rolls
1ωρ. 15 λεπτ.
Savoury potato bundt
1ωρ. 55 λεπτ.
Rosemary and sea salt crackers
35 λεπτ.
Traditional Kaiser rolls
26ωρ. 35 λεπτ.
Olive and fennel grissini
25ωρ. 30 λεπτ.
Iced puff pastry
40 λεπτ.
Mealie bread
55 λεπτ.
Sourdough potato bread
5ωρ.
Gwinganna nut and seed bread
3ωρ. 25 λεπτ.