Podwójna Pavlova z owocami jagodowymi

4.3 90 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
12 porcji

Υλικά

Sos malinowy
  • 200 g malin, świeżych
    200 g malin, mrożonych
  • 100 g cukru
  • 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
Pavlova
  • 350 g cukru
  • 8 białek (ok. 250 g)
  • 1 szczypta winianu potasu (προαιρετικό πεδίο)
  • 1 łyżeczka octu, białego
  • 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
  • 2 płaskie łyżki skrobi kukurydzianej
    2 płaskie łyżki skrobi ziemniaczanej
Krem malinowy
  • 600 g śmietany, 36% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
  • 20 g malin, świeżych
    20 g malin, mrożonych
  • 500 g owoców jagodowych, świeżych do dekoracji

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 345 kcal / 1451 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 43 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.4 g
Νάτριο 90.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων