Hříbkové rizoto

Hříbkové rizoto

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porce

Υλικά

  • 1 svazek čerstvé petržele
  • 30 gramů šalotky napůl
  • 300 gramů čerstvých hříbků na kousky
    40 gramů směsi hub, sušených, na kousky
  • 30 gramů extra panenského olivového oleje
  • 320 gramů rýže na rizoto (Carnaroli, Arborio nebo parboiled, doba vaření - 14 minut)
  • 60 gramů bílého vína, suchého
  • 1 čajová lžička soli
    1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty
  • 800 gramů vody
  • 30 gramů másla na kousky

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porci

Πρωτεΐνη 8.1 g
Θερμίδες 1861 kJ / 444 kcal
Λιπαρά 14.4 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Υδατάνθρακες 69.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων