
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pane barese
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 15 λεπτ.
8 porzioni
Υλικά
Lievitino
-
150 g di acqua
-
1 cucchiaino di zucchero
-
5 g di lievito di birra fresco
-
200 g di farina tipo 00
-
1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Impasto
-
250 g di acqua a temperatura ambiente
-
1 cucchiaio colmo di sale
-
500 g di farina tipo 0
Διατροφή ανά 100 g
Θερμίδες
218 kcal /
912 kJ
Πρωτεΐνη
7.5 g
Λιπαρά
0.6 g
Υδατάνθρακες
48.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Un gustoso inizio
12 Συνταγές
Ιταλία
Ιταλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPane in padella
18ωρ.
Bruco tramezzino
6ωρ. 30 λεπτ.
Bagel rosa con pollo, avocado e verdure
2ωρ.
Pagnotta al rosmarino
3ωρ. 30 λεπτ.
Pane a strati con pesto al basilico
2ωρ. 30 λεπτ.
Pane toscano (TM6)
16ωρ. 30 λεπτ.
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4ωρ. 20 λεπτ.
Rosette
5ωρ. 20 λεπτ.
Roggenbrot (pane austriaco)
3ωρ. 30 λεπτ.
Panini al latte
4ωρ. 50 λεπτ.
Focaccia primaverile
2ωρ.
Toast senza glutine
14ωρ.