
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pão tibetano “Balep korkun”
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 unidades
Υλικά
-
água220 g
-
fermento de padeiro fresco esfarelado10 g
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar400 g
-
azeite30 g
-
sal1 c. chá de
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 unidade
Νάτριο
386 mg
Πρωτεΐνη
13.5 g
Θερμίδες
1834.8 kJ /
438.5 kcal
Λιπαρά
9.5 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Υδατάνθρακες
74 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Momentos de partilha
10 Συνταγές
Πορτογαλία
Πορτογαλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBola de carne
1h 20min
Focaccias
2h
Focaccia de sardinha
1h 20min
Piza Margarita
1h 45min
Piza carbonara
1h
Bola rápida de carne
55min
Piza Big Mac
1h 30min
Pãezinhos macios de leite
1h 45min
Baguetes com alho e orégãos
1h 30min
Piza 4 estações
1h
Piadina romana com salada de rúcula feta e figo
1h
Pão de queijo com linguiça
45min