Risotto mit frischen Steinpilzen

Risotto mit frischen Steinpilzen

3.1 123 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Petersilie abgezupft
    1 Bund
  • Schalotte halbiert
    30 g
  • Steinpilze, frisch in Stücken
    300 g
    40 g getrocknete Steinpilze, in Wasser eingeweicht und abgetropft
  • Olivenöl
    30 g
  • Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio), 14 Minuten Garzeit
    320 g
  • Weißwein, trocken
    60 g
  • Wasser
    800 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 TL Salz
  • Butter in Stücken
    30 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 444 kcal / 1861 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 70 g
Φυτικές ίνες 2.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων