Risottata - Huhn und Schwammerl

3.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Parmesan in Stücken (2 cm)
    40 g
  • Knoblauchzehe in dünnen Scheiben
    1
  • Paprika in Stücken (1-2 cm)
    150 - 180 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Hühneroberkeule, ohne Knochen und Haut
    250 g
    250 g Hühnerbrust, ohne Haut
  • Champignons, frisch in Scheiben
    100 g
  • stückige Tomaten, aus der Dose
    300 g
  • Paprikapulver, edelsüß (προαιρετικό πεδίο)
    1 TL
  • Wasser
    450 g
  • Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
    2 TL
    1 Hühnersuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Spaghetti
    300 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Νάτριο 728 mg
Πρωτεΐνη 24 g
Θερμίδες 2163 kJ / 517 kcal
Λιπαρά 13 g
Φυτικές ίνες 14 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 85 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων