Terrine de légumes de printemps, émulsion de cerfeuil

Terrine de légumes de printemps, émulsion de cerfeuil

2.7 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
6 parts

Υλικά

La terrine
  • 300 g d'eau
  • 100 g de carottes coupées en bâtonnets
  • 100 g de haricots verts frais
  • 50 g de fèves fraîches
  • 50 g de petits pois frais
  • 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 500 g de lait de coco
  • 2 pincées de piment d'Espelette
  • 1 c. à café de sel
L'émulsion au cerfeuil
  • 1 bouquet de cerfeuil frais
  • 30 g de jus de citron vert
  • 30 g d'huile d'olive
  • 30 g d'eau

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 253.5 kcal / 1048.2 kJ
Πρωτεΐνη 6.3 g
Λιπαρά 20.8 g
Υδατάνθρακες 7.8 g
Φυτικές ίνες 4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.5 g
Νάτριο 367 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων