Συσκευές & Αξεσουάρ
Brioche buns baked in a cast iron pot
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 portions
Υλικά
-
water150 g
-
milk80 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar20 g
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
oil to grease
-
egg yolk lightly beaten1
-
sesame seeds to sprinkle (optional)1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
410.9 mg
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1060.4 kJ /
252.5 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.9 g
Υδατάνθρακες
35 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Baking bread in cast iron
6 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoti
2ωρ.
Basic bread rolls
45 λεπτ.
Kashmiri garlic naan
1ωρ. 50 λεπτ.
Vegemite® and cheese scrolls
1ωρ. 35 λεπτ.
Hamburger rolls
2ωρ. 20 λεπτ.
Cheese and bacon rolls
2ωρ.
Steamed bread rolls
2ωρ. 10 λεπτ.
Mini herb and garlic pull apart bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Herb and garlic pull-apart bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Aussie damper
45 λεπτ.
Hot dog rolls
3ωρ. 30 λεπτ.
Masala bread rolls
1ωρ. 15 λεπτ.