
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brioche buns baked in a cast iron pot
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 portions
Υλικά
-
water150 g
-
milk80 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar20 g
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
oil to grease
-
egg yolk lightly beaten1
-
sesame seeds to sprinkle (optional)1 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
252.5 kcal /
1060.4 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
35 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.9 g
Νάτριο
410.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Baking bread in cast iron
6 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolate hot cross buns
2ωρ. 40 λεπτ.
Apple and cinnamon hot cross buns
2ωρ. 20 λεπτ.
Hot cross bun loaf
2ωρ. 40 λεπτ.
Tsoureki (Greek Easter bread)
2ωρ. 20 λεπτ.
Focaccia
2ωρ. 5 λεπτ.
Baguette
3ωρ. 45 λεπτ.
Hazelnut chocolate brioche
2ωρ.
Cinnamon buns
3ωρ. 5 λεπτ.
Christy Tania's Vegan Hot Cross buns
1ωρ. 20 λεπτ.
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2ωρ. 20 λεπτ.
Aussie damper
45 λεπτ.
Gluten free breakfast pizza
1ωρ. 20 λεπτ.