
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brioche buns baked in a cast iron pot
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 portions
Υλικά
-
water150 g
-
milk80 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar20 g
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
oil to grease
-
egg yolk lightly beaten1
-
sesame seeds to sprinkle (optional)1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
252.5 kcal /
1060.4 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
35 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.9 g
Νάτριο
410.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Baking bread in cast iron
6 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων2 ingredient dough
30 λεπτ.
Cheeseburger focaccia
2ωρ. 15 λεπτ.
Sourdough pizza base
3ωρ. 5 λεπτ.
Gluten free pizza base
35 λεπτ.
Buckwheat bread
2ωρ. 5 λεπτ.
Chia coconut bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Almond tortillas
1ωρ. 30 λεπτ.
Steamed tomato pesto pull apart bread
Καμία βαθμολογία
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40 λεπτ.
Corn tortillas
1ωρ. 50 λεπτ.
Gluten free focaccia bread
1ωρ.
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.