
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brioche buns baked in a cast iron pot
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 portions
Υλικά
-
water150 g
-
milk80 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar20 g
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
oil to grease
-
egg yolk lightly beaten1
-
sesame seeds to sprinkle (optional)1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
410.9 mg
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1060.4 kJ /
252.5 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.9 g
Υδατάνθρακες
35 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Baking bread in cast iron
6 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBoston Bun
2ωρ. 45 λεπτ.
Pizza Bianca
40 λεπτ.
Spelt bread rolls
1ωρ. 45 λεπτ.
Herb and garlic pull-apart bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2ωρ.
Cauliflower flammkuchen
1ωρ.
Portuguese bread
3ωρ. 30 λεπτ.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2ωρ. 25 λεπτ.
Tangzhong milk bread
2ωρ. 45 λεπτ.
Steamed bread rolls
2ωρ. 10 λεπτ.
Freeform bread with filling
1ωρ. 35 λεπτ.
Freeform basic bread
1ωρ. 35 λεπτ.