Συσκευές & Αξεσουάρ
Chia and pepita gluten free loaf
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
12 slices
Υλικά
-
basmati rice110 g
-
long grain brown rice110 g
-
millet80 g
-
butter for greasing
-
chickpea (besan) flour40 g
-
arrowroot flour140 g
-
chia seeds plus extra to sprinkle40 g
-
pepita seeds plus extra to sprinkle40 g
-
xanthan gum2 tsp
-
salt1 tsp
-
honey2 tbsp
-
water plus extra to brush400 g
-
dried instant yeast or 20 g fresh yeast, crumbled2 tsp
-
macadamia oil or olive oil30 g
-
apple cider vinegar1 tsp
-
eggs2
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
204.7 mg
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
953.1 kJ /
226.9 kcal
Λιπαρά
7.1 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.2 g
Υδατάνθρακες
33 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGluten free bread rolls
2ωρ. 30 λεπτ.
Pumpkin, carrot and herb bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Cheeseburger focaccia
2ωρ. 15 λεπτ.
Cheat's sourdough
74ωρ.
Pani popo (Samoan coconut buns)
3ωρ. 25 λεπτ.
Greek pita breads
1ωρ. 15 λεπτ.
Middle Eastern lamb pizza pie (TM6)
2ωρ.
Chia coconut bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Almond tortillas
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free loaves
2ωρ. 15 λεπτ.
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Gluten free focaccia bread
1ωρ.