
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chia and pepita gluten free loaf
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
12 slices
Υλικά
-
basmati rice110 g
-
long grain brown rice110 g
-
millet80 g
-
butter for greasing
-
chickpea (besan) flour40 g
-
arrowroot flour140 g
-
chia seeds plus extra to sprinkle40 g
-
pepita seeds plus extra to sprinkle40 g
-
xanthan gum2 tsp
-
salt1 tsp
-
honey2 tbsp
-
water plus extra to brush400 g
-
dried instant yeast or 20 g fresh yeast, crumbled2 tsp
-
macadamia oil or olive oil30 g
-
apple cider vinegar1 tsp
-
eggs2
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
226.9 kcal /
953.1 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
7.1 g
Υδατάνθρακες
33 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.2 g
Νάτριο
204.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Protein-packed paleo loaf
1ωρ. 10 λεπτ.
Keto bread rolls
1ωρ. 15 λεπτ.
Chia coconut bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Almond tortillas
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free loaves
Καμία βαθμολογία
Steamed tomato pesto pull apart bread
Καμία βαθμολογία
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Corn tortillas
1ωρ. 50 λεπτ.
Gluten free focaccia bread
1ωρ.
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.
Sub rolls
2ωρ.