Συσκευές & Αξεσουάρ
Kashmiri garlic naan
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
brown onion50 g
-
garlic clove1
-
dried apricots40 g
-
lukewarm water plus extra for baking200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
Greek-style natural yoghurt100 g
-
baker's flour450 g
-
ground cumin1 tsp
-
nigella seeds (optional)1 tsp
-
salt1 tsp
-
vegetable oil (see Tips)30 g
-
raw cashews50 g
-
lukewarm water
-
ghee (optional) (see Tips)50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Νάτριο
195.1 mg
Πρωτεΐνη
5.9 g
Θερμίδες
1005.3 kJ /
239.3 kcal
Λιπαρά
10 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.9 g
Υδατάνθρακες
30.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFreeform basic bread
1 Std. 35 Min
Peshwari naan
1 Std. 20 Min
Protein-packed paleo loaf
1 Std. 10 Min
Gluten free focaccia bread
1 Std.
Mini herb and garlic pull apart bread
1 Std. 35 Min
Tiger rolls
2 Std. 50 Min
Vegemite® and cheese scrolls
1 Std. 35 Min
Ham and cheese quinoa muffins
1 Std. 30 Min
Cauliflower flammkuchen
1 Std.
Cheesy pull-apart garlic bread
1 Std.
English muffins
3 Std. 10 Min
Gluten free Mediterranean bread
1 Std. 35 Min