
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free Mediterranean bread
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
15 slices
Υλικά
-
butter for greasing
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
basmati rice110 g
-
long grain brown rice110 g
-
millet120 g
-
flaxseeds (linseeds)1 tbsp
-
arrowroot flour140 g
-
salt2 tsp
-
guar gum (see Tips)2 tsp
-
raw sugar2 tsp
-
water400 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
grapeseed oil30 g
-
apple cider vinegar1 tsp
-
eggs2
-
pitted black olives (approx. 15), cut into halves50 g
-
pitted green olives (approx. 15), cut into halves50 g
-
sun-dried tomatoes cut into slices50 g
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
19.7 kcal /
82.7 kJ
Πρωτεΐνη
3.9 g
Λιπαρά
5.5 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.9 g
Νάτριο
409.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTsoureki (Greek Easter bread)
2ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate hot cross buns
2ωρ. 40 λεπτ.
Apple and cinnamon hot cross buns
2ωρ. 20 λεπτ.
Durban naan
1ωρ. 45 λεπτ.
Gluten free breakfast pizza
1ωρ. 20 λεπτ.
Chia coconut bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Almond tortillas
1ωρ. 30 λεπτ.
Seed and nut bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Cheat's Kaiser rolls
2ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free focaccia bread
1ωρ.
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.