
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
350 g
Υλικά
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 350 g
Θερμίδες
454.9 kcal /
1903.3 kJ
Πρωτεΐνη
18.5 g
Λιπαρά
8.2 g
Υδατάνθρακες
82 g
Φυτικές ίνες
10.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Νάτριο
5805 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna dip
15 λεπτ.
Hollandaise
15 λεπτ.
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Chimichurri
5 λεπτ.
Spiced tomato chutney
30 λεπτ.
Lebanese-style hommus
13ωρ. 15 λεπτ.
Diane sauce
20 λεπτ.
Brinjal (eggplant pickle)
1ωρ. 30 λεπτ.
White bean dip with chimichurri
15 λεπτ.
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 λεπτ.
Grilled eggplant dip
2ωρ.