Συσκευές & Αξεσουάρ
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
350 g
Υλικά
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 350 g
Νάτριο
5805 mg
Πρωτεΐνη
18.5 g
Θερμίδες
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Λιπαρά
8.2 g
Φυτικές ίνες
10.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Υδατάνθρακες
82 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken liver pâté
2ωρ. 20 λεπτ.
Coriander pesto
5 λεπτ.
Sage and black garlic butter
10 λεπτ.
Honey, soy and mustard marinade
5 λεπτ.
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 λεπτ.
Miso dressing
5 λεπτ.
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1ωρ.
Greek Fava dip
50 λεπτ.
Tomato and onion gravy (South African)
25 λεπτ.
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 λεπτ.
Chilli and apple jelly
4ωρ. 15 λεπτ.
Apple cider dressing
5 λεπτ.