Συσκευές & Αξεσουάρ
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
350 g
Υλικά
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 350 g
Νάτριο
5805 mg
Πρωτεΐνη
18.5 g
Θερμίδες
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Λιπαρά
8.2 g
Φυτικές ίνες
10.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Υδατάνθρακες
82 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSurf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 λεπτ.
Char siew sauce
10 λεπτ.
Taleggio cheese sauce
10 λεπτ.
Mango, ginger and chilli chutney
25ωρ. 10 λεπτ.
Lemon caper butter
10 λεπτ.
Japanese-style dressing
5 λεπτ.
Falafel with beetroot hommus
20 λεπτ.
Celery leaf gremolata
5 λεπτ.
Béarnaise sauce
10 λεπτ.
Pâtè with Riesling
3ωρ.
Baked pâté
3ωρ.
Tomato and onion gravy (South African)
25 λεπτ.