
Συσκευές & Αξεσουάρ
Korean marinade
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
430 g
Υλικά
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
water120 g
-
soy sauce120 g
-
palm sugar cut into pieces (2 cm)100 g
-
rice wine vinegar20 g
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 430 g
Νάτριο
7270.7 mg
Πρωτεΐνη
13.2 g
Θερμίδες
2878.7 kJ /
688 kcal
Λιπαρά
15.7 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.3 g
Υδατάνθρακες
130.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Flavours of Korea
15 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalsa verde
5 λεπτ.
Chicken and thyme pâté (10-12 months)
24ωρ. 35 λεπτ.
Big Mac-style sauce
4ωρ.
Gluten free barbecue sauce
50 λεπτ.
Black garlic and onion jam
55 λεπτ.
Guacamole with mango
10 λεπτ.
Savoury herb baked ricotta
2ωρ. 40 λεπτ.
Baked pâté
3ωρ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Roasted fennel dip
35 λεπτ.
Chunky guacamole
10 λεπτ.
Yoghurt cheese
24ωρ. 40 λεπτ.