
Συσκευές & Αξεσουάρ
Korean marinade
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
430 g
Υλικά
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
water120 g
-
soy sauce120 g
-
palm sugar cut into pieces (2 cm)100 g
-
rice wine vinegar20 g
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 430 g
Θερμίδες
688 kcal /
2878.7 kJ
Πρωτεΐνη
13.2 g
Λιπαρά
15.7 g
Υδατάνθρακες
130.3 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.3 g
Νάτριο
7270.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Flavours of Korea
15 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna dip
15 Min
Hollandaise
15 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min
Chimichurri
5 Min
Spiced tomato chutney
30 Min
Lebanese-style hommus
13 Std. 15 Min
Diane sauce
20 Min
Brinjal (eggplant pickle)
1 Std. 30 Min
White bean dip with chimichurri
15 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 Min
Grilled eggplant dip
2 Std.