青蔥香菇麻油雞飯

青蔥香菇麻油雞飯

4.0 36 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 黑麻油
    15 克
  • 10 克
  • ,切片
    30 克
  • 去骨雞腿肉 ,切塊(約4公分)
    350 克
  • 乾香菇 ,泡發(約80克),切塊
    4 - 6 朵
  • 米酒
    1 茶匙
  • 泰國香米 (或任一種類長米),洗淨瀝乾
    300 克
  • 420 克
  • 醬油 ,多備一點淋醬用
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • ,切蔥花
    2 - 3 枝
  • 香油 ,調味用

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 533.6 kcal / 2230.5 kJ
Πρωτεΐνη 26.9 g
Λιπαρά 14.8 g
Υδατάνθρακες 72.5 g
Φυτικές ίνες 8.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 85.3 g
Νάτριο 169.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων