Συσκευές & Αξεσουάρ
青蔥香菇麻油雞飯
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
黑麻油15 克
-
油10 克
-
薑 切片30 克
-
去骨雞腿肉 切塊(約4公分)350 克
-
乾香菇 泡發(約80克),切塊4 - 6 朵
-
米酒1 茶匙
-
泰國香米 (或任一種類長米),洗淨瀝乾300 克
-
水420 克
-
醬油 多備一點淋醬用1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
蔥 切蔥花2 - 3 枝
-
香油 調味用
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
169.7 mg
Πρωτεΐνη
26.9 g
Θερμίδες
2230.5 kJ /
533.6 kcal
Λιπαρά
14.8 g
Φυτικές ίνες
8.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
85.3 g
Υδατάνθρακες
72.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
一日食記
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
一秒讓你變大廚
25 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
極智烹飪 TM7
200 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν