
Συσκευές & Αξεσουάρ
青蔥香菇麻油雞飯
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
黑麻油15 克
-
油10 克
-
薑 ,切片30 克
-
去骨雞腿肉 ,切塊(約4公分)350 克
-
乾香菇 ,泡發(約80克),切塊4 - 6 朵
-
米酒1 茶匙
-
泰國香米 (或任一種類長米),洗淨瀝乾300 克
-
水420 克
-
醬油 ,多備一點淋醬用1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
蔥 ,切蔥花2 - 3 枝
-
香油 ,調味用
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
533.6 kcal /
2230.5 kJ
Πρωτεΐνη
26.9 g
Λιπαρά
14.8 g
Υδατάνθρακες
72.5 g
Φυτικές ίνες
8.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
85.3 g
Νάτριο
169.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

一日食記
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν