Συσκευές & Αξεσουάρ
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 40 λεπτ.
16 portions
Υλικά
Dough
-
sugar divided45 g
-
water room temperature120 g
-
active dry yeast7 g
-
butter divided, (45 g melted, 10 g diced, to grease)55 g
-
milk room temperature290 g
-
all-purpose flour divided, plus extra to dust635 g
-
salt good quality10 g
Toutons
-
vegetable oil to fry250 g
Bread
-
butter melted, to brush, plus extra to serve
-
molasses to serve
-
powdered sugar to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
251.8 mg
Πρωτεΐνη
4.9 g
Θερμίδες
1383.2 kJ /
330.6 kcal
Λιπαρά
19.4 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.2 g
Υδατάνθρακες
34.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Breads - Thermomix® Sensor
10 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
O Canada
20 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCinnamon Rolls
3ωρ.
Pitta bread
2ωρ.
Folded Herb Bread
Καμία βαθμολογία
Portuguese Bread (Pão de água)
3ωρ. 45 λεπτ.
Rustic Bread
2ωρ.
Focaccia
3ωρ.
Potato and Rosemary Focaccia
Καμία βαθμολογία
Cinnamon Roll Waffles
1ωρ. 35 λεπτ.
Apple Nut Bread
Καμία βαθμολογία
Lemon Poppy Seed Loaf
1ωρ. 10 λεπτ.
Five seed bread
1ωρ. 50 λεπτ.
Rustic Sourdough Bread
28ωρ. 10 λεπτ.