
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegetarian cassoulet with pulses
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
celery stalk cut in pieces50 g
-
carrots cut in pieces (2-3 cm)80 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
onions quartered120 g
-
olive oil plus extra for garnishing40 g
-
canned lentils rinsed and drained or 250 dried lentils, boiled (see Tip)250 g
-
haricot beans, canned rinsed and drained250 g
-
water600 g
-
tomato purée (concentrated)20 g
-
vegetable stock paste1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
croutons (προαιρετικό πεδίο)
-
balsamic vinegar (προαιρετικό πεδίο) for seasoning
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
241.8 kcal /
1011.5 kJ
Πρωτεΐνη
10.3 g
Λιπαρά
10.8 g
Υδατάνθρακες
29.7 g
Φυτικές ίνες
11.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Νάτριο
364 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetable soup
35 λεπτ.
Asparagus cream soup
30 λεπτ.
Cucumber soup with prawn skewers
35 λεπτ.
Chicken broth with bread dumplings
1ωρ. 5 λεπτ.
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 λεπτ.
Beetroot soup with herb dumplings
1ωρ. 10 λεπτ.
Sesame salmon and pea soup
1ωρ.
Garlic soup
40 λεπτ.
Spiced Moroccan lentil soup
40 λεπτ.
Borscht
50 λεπτ.
Gazpacho
1ωρ. 15 λεπτ.
Pumpkin soup
35 λεπτ.