Συσκευές & Αξεσουάρ
Dinkel-Buchweizen-Brot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
15 Scheiben
Υλικά
-
Dinkel400 g
-
Buchweizen50 g
-
Wasser500 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Leinsamen50 g
-
Sesam75 g
-
Sonnenblumenkerne100 g
-
Haferflocken, zart und etwas mehr zum Ausstreuen und Bestreuen50 g
-
Salz1 TL
-
Essig10 g
-
Butter zum Einfetten
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Νάτριο
158 mg
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
442 kJ /
106 kcal
Λιπαρά
4 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
14 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Rock deinen Ofen!
20 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTiroler Schinkenbrot
16ωρ. 15 λεπτ.
Challah
1ωρ. 30 λεπτ.
Astra-Schrippen
2ωρ. 50 λεπτ.
Handbrot mit Schinken und Käse
12ωρ. 30 λεπτ.
Waldstauden-Roggenbrot
23ωρ. 30 λεπτ.
BBQ-Zupfbrot
50 λεπτ.
Laugen-Schinken-Hörnchen
2ωρ. 15 λεπτ.
Vollkorn-Brötchen
2ωρ.
Black Burger
4ωρ.
Gedämpfte Chorizo-Brötchen
2ωρ.
Sandwich-Toast
27ωρ.
Quinoa-Brot
12ωρ. 45 λεπτ.