Συσκευές & Αξεσουάρ
Hartweizen-Focaccia
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ.
8 Stücke
Υλικά
Poolish
-
Olivenöl zum Einfetten
-
Hartweizenmehl (siehe Tipp)150 g
-
Wasser1400 g
-
frische Hefe1 g
-
Zitronensaft30 g
Focaccia
-
Hartweizenmehl300 g
-
5 g HonigGerstenmalzsirup5 g
-
Wasser485 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten50 g
-
Salz10 g
-
Zitronensaft30 g
-
grobes Salz zum Bestreuen
-
Rosmarin abgezupft2 Zweige
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Stück
Νάτριο
485 mg
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1110 kJ /
265 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
42 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Fermentieren
29 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChallah
1ωρ. 30 λεπτ.
Walnuss-Knäckebrot
1ωρ. 50 λεπτ.
Frühstücks-Früchte-Brot
2ωρ.
Handbrot mit Schinken und Käse
12ωρ. 30 λεπτ.
Pain de Campagne (Französisches Landbrot)
76ωρ.
Dinkel-Körner-Brot
1ωρ. 30 λεπτ.
Tomaten-Käse-Knäckebrot
1ωρ. 30 λεπτ.
Zwiebelbrot mit Koriander
2ωρ. 40 λεπτ.
Laugen-Schinken-Hörnchen
2ωρ. 15 λεπτ.
Vollkorn-Brötchen
2ωρ.
Black Burger
4ωρ.
Gedämpfte Chorizo-Brötchen
2ωρ.