Hartweizen-Focaccia

Hartweizen-Focaccia

3.7 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ.
8 Stücke

Υλικά

Poolish
  • Olivenöl zum Einfetten
  • Hartweizenmehl (siehe Tipp)
    150 g
  • Wasser
    1400 g
  • frische Hefe
    1 g
  • Zitronensaft
    30 g
Focaccia
  • Hartweizenmehl
    300 g
  • Gerstenmalzsirup
    5 g
    5 g Honig
  • Wasser
    485 g
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    50 g
  • Salz
    10 g
  • Zitronensaft
    30 g
  • grobes Salz zum Bestreuen
  • Rosmarin abgezupft
    2 Zweige

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 265 kcal / 1110 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 42 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 485 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων