
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hartweizen-Focaccia
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ.
8 Stücke
Υλικά
Poolish
-
Olivenöl zum Einfetten
-
Hartweizenmehl (siehe Tipp)150 g
-
Wasser1400 g
-
frische Hefe1 g
-
Zitronensaft30 g
Focaccia
-
Hartweizenmehl300 g
-
Gerstenmalzsirup5 g
-
Wasser485 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten50 g
-
Salz10 g
-
Zitronensaft30 g
-
grobes Salz zum Bestreuen
-
Rosmarin abgezupft2 Zweige
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
265 kcal /
1110 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
42 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
485 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fermentieren
29 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMöhren-Curry-Brot
1ωρ. 30 λεπτ.
Landbrot Backhausart
2ωρ.
Brioche
2ωρ.
Soda Bread mit Feta
30 λεπτ.
Brioche
9ωρ. 30 λεπτ.
Maisbrot
1ωρ. 5 λεπτ.
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102ωρ.
Gefüllte marokkanische Brote
2ωρ. 45 λεπτ.
Glutenfreies Weißbrot
4ωρ. 25 λεπτ.
Laugen-Schinken-Hörnchen
2ωρ. 15 λεπτ.
Birnen-Nuss-Brot
1ωρ. 15 λεπτ.
Vollkornbrot
5ωρ.