
Συσκευές & Αξεσουάρ
Römische Pizza Bianco
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 30 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
Poolish
-
frische Hefe3 g
-
Wasser1400 g
-
Vollkorn-Weizenmehl100 g
-
Weizenmehl Type 550150 g
-
Zitronensaft30 g
Pizzateig
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen400 g
-
Salz10 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten15 g
-
Zitronensaft30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
393 kcal /
1644 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
75 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
646 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Einfach. Selbst. Gemacht.
290 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Fermentieren
29 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνToastbrot
16ωρ.
Landbrot Backhausart
2ωρ.
Mohnflesserl
14ωρ. 30 λεπτ.
Bürli mit Roggen
12ωρ.
Hefezopf
2ωρ. 20 λεπτ.
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1ωρ. 30 λεπτ.
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Brioche
9ωρ. 30 λεπτ.
Tiger-Brot
3ωρ.
Baguettes parisiennes
15ωρ. 30 λεπτ.
Baguette
3ωρ. 45 λεπτ.