
Συσκευές & Αξεσουάρ
Römische Pizza Bianco
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 30 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
Poolish
-
frische Hefe3 g
-
Wasser1400 g
-
Vollkorn-Weizenmehl100 g
-
Weizenmehl Type 550150 g
-
Zitronensaft30 g
Pizzateig
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen400 g
-
Salz10 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten15 g
-
Zitronensaft30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
646 mg
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
1644 kJ /
393 kcal
Λιπαρά
2 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
75 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Einfach. Selbst. Gemacht.
290 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Fermentieren
29 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνStockbrot
20 λεπτ.
Kräuterfaltenbrot
1ωρ. 10 λεπτ.
Grillbrote
1ωρ. 40 λεπτ.
Kräuterfaltenbrot
1ωρ. 20 λεπτ.
Hefezopf
2ωρ. 20 λεπτ.
Knoblauch-Faltenbrot
1ωρ. 10 λεπτ.
Brötchen
1ωρ. 40 λεπτ.
Mediterrane Baguettes
1ωρ. 30 λεπτ.
Portugiesische Croissants
1ωρ. 50 λεπτ.
Dinkel-Quark-Brötchen
45 λεπτ.
Baguette Rustica
4ωρ. 20 λεπτ.
Softe Frühstücksbrötchen
1ωρ. 45 λεπτ.